Az elmúlt évhez hasonlóan az ország teljes területéről, vagy akár határon túlról várják azon 17 - 25 év közötti lányok jelentkezését, akik szeretnének részt venni egy élményekkel teli sorozatban és álmuk az, hogy hercegnőből királynők legyenek. A jelentkezéseket április 15-ig online adhatják le a www.ezerjoszepe.hu weboldalon, egy személyes adatlap kitöltése és két fotó csatolását követően.

Ezt követően a szervezők négy helyszínen, Tatabányán, Velencén, Balatonfüreden és Móron adnak lehetőséget a bemutatkozásra. A felkészítő időszak után a verseny zárásaként a koronát idén is Harkányi Cintia, a Magyarok Világszépe 2016-os királynője helyezi majd a III. Ezerjó Szépe győztesének fejére a gálán.

Harmadszor keresik az Ezerjó Szépét
 

 

A tavalyi versenyhez hasonlóan idén is a móri Bice-Bóca Egyesület a jótékony célt szolgáló verseny kedvezményezettje, ezért a lányok a tavasszal kezdődő felkészítő napok során látogatást tesznek majd az egyesület tagjainál és támogatásra buzdítják a verseny partnereit, követőit, ezzel figyelmet irányítva a hátrányos helyzetű és nagycsaládos emberek megsegítésével foglalkozó egyesületre.

Tavaly Károlyi Csilla sárkeresztesi indulót koronázták meg a szervezők, Varga Ildikó, tatabányai versenyző I. Udvarhölgy helyezést ért el, Vieger Viktória sárkeresztesi versenyző II. Udvarhölgy lett, míg Németh Rebeka csetényi induló Közönségdíjat kapott.