BELFÖLD
Új vonatok indulnak 2017. szeptember 2-tól a Győr-Veszprém vasútvonalon - közölte Bödecs Barnabás, a Cuha-völgyi Bakonyvasút Szövetség elnöke pénteken az MTI-vel.
Az oktatási rendszernek, a közoktatástól a felsőoktatásig nagy a felelőssége abban, hogy megfelelő tudással rendelkező emberek kerüljenek ki a munkaerőpiacra.
A Jobbik támogatja a Kárpát-medencei magyar közösségek autonómiatörekvéseit - közölte Vona Gábor, az ellenzéki párt elnöke pénteki budapesti sajtótájékoztatóján.
Ilyen lesz a vízi parádé augusztus 20-án
Vasárnap délelőtt többek között a Magyar Hajózási Országos Szövetség hajói vonulnak fel a Dunán.
Heisler András: felelősek vagyunk a határon túli magyar zsidóságért
Felelősek vagyunk a határon túli magyar zsidó közösségekért, és hiszünk a közös jövőben - mondta a Magyarországi Zsidó Hitközségek Szövetségének (Mazsihisz) elnöke a Debrecen és határon túli testvérhitközségeinek 18. nemzetközi konferenciája pénteki megnyitóján.
Erre számítsunk a tűzijáték alatt
Az államalapítás napján az egész országban eső várható.
A határon túli gyerekeknek sokat jelent a magyarországi táborozás
Grezsa István szerint itt szabadon lehetnek magyarok, együtt lehetnek magyar diáktársaikkal.
A Jobbik támogatja a Kárpát-medencei magyar közösségek autonómiatörekvéseit - közölte Vona Gábor, az ellenzéki párt elnöke pénteki budapesti sajtótájékoztatóján.
Forgalomkorlátozások az Árpád hídi metróállomás környezetében
Az M3-as metró felújítási munkálatai miatt forgalomkorlátozások lesznek érvényben.
A kormány és a Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. (NIF) a sikeres közbeszerzési eljárások után 27 tervezési szerződést írt alá nettó 603 millió forint értékben idén júliusban - jelentette be Révész Máriusz kerékpározásért és aktív kikapcsolódásért felelős kormánybiztos pénteken sajtótájékoztatón Budapesten.
2017. augusztus 18. péntek, Ilona napja
Élő adás
Nézze élőben a Magyar Televízió csatornáit, vagy hallgassa kedvenc rádió csatornáját!
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nézem meg